Selskaber

Når du holder et selskab her på Bryggeri Skovlyst, går vi naturligvis efter din fulde tilfredshed, derfor arbejder vi også efter det princip, at ”alt kan lade sig gøre”, du er derfor med til at designe din selskabspakke. Når selskabsplanen er færdiggjort i samarbejde med dig, sørger vi efterfølgende for at alt er planlagt op til den store dag, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dagen med dine gæster.

I vores hyggelige selskabslokaler midt i skoven, afholdes der selskaber fra 25 personer og op til 140 personer. Vi har to lokaler; Elverstuen og Troldestuen, som kan benyttes hver for sig eller som ét stort lokale. Elverstuen er beregnet til selskaber fra 25-40 personer, og koster 2.500,- at leje, og Troldestuen fra 40-60 personer, og koster 4.000,- at leje, ved at slå lokalerne sammen, er der plads op til 140 personer, og koster 6.000,- at leje.

 

Ved booking af et selskab hos os, har man selskabslokalet hele dagen/aften, det er derfor helt op til dig hvornår du både ønsker at starte og slutte dit arrangement.

 

Vores smukke beliggenhed er ikke kun for syns skyld, mange gør brug af skoven og vores grønne områder til en gåtur som pause midt på arrangementet, og børn har glæde af vores legeplads lige uden for vores selskabslokaler

Vores menuer er alle nøje udarbejdet efter årstidernes skift, og al maden er lavet fra bunden med friske råvare.

 

Kontakt vores selskabskoordinator for en uforpligtende samtale om muligheder og priser på lige netop dit arrangement, tlf: +45 44 98 65 45 på hverdage kl. 10-15 eller på e-mail: info@bryggeriskovlyst.dk